Livestream

I den nuværende globale pandemi, er det blevet utrolig populært at livestreame, og alt fra bagning til børnepasning sendes live fra hjemmet. 

Vil du og din virksomhed gerne fremstå professionelle i jeres næste livestream - det kunne f.eks. være den næste generalforsamling, eller en introaften til nye medarbejdere, et seminar eller lignende, så har vi udstyret til at få jeres livestream til at gå op i en højere enhed, smukt, professionelt, og til alle tænkelige platforme.

4 ting at tænke over når der skal streames:

Platform

Når du skal streame er det værd at overveje at vælge en platform der afspejler arrangementet, det kan være alt fra Youtube med et skjult mødelink, til mere sikre streams, som kræver login fra hver deltager.

Studie

Ikke alle streams kræver et direkte studie - men er der brug for det, hjælper vi gerne med at vælge det rette sted enten hos jer, eller i vores lokaler i Vejle, hvor vi kan indrette et studie efter jeres ønsker.

Video

Skal livestreamen indeholde videoproduktioner lavet på forhånd af enten os, eller jeres egen leverandør?

Lyd

Under en livestream, sørger vi for at lyden bliver sendt direkte synkroniseret med videoen, så dine deltagere / seere, kan følge med i realtid. 

Professionel livestream

Vores dygtige livestream teknikere har alle en fortid i Lyd- lys- & AV-branchen, og uanset om der er tale om livestream fra en privat begivenhed, eller om I har flere tusinde potentielle seere, så er vi leveringsdygtige i den rigtige løsning til jer. 

Udtrykket i en livestream skal naturligvis afspejle netop din/jeres virksomhed, og her kan vi meget mere end bare at agere teknikere - vi samarbejder nemlig med indretningsdesignere, som kan tilknyttes for at få netop jeres stream til at tage sig bedst muligt ud. 

En livestream kan være et super godt alternativ til den gode gammeldags kendte konference - og der kan endda spares RIGTIG mange penge og potentielle arbejdstimer, på ikke at skulle transportere medarbejderne til et konferencecenter eller lignende - men derfor behøver I bestemt ikke at gå på kompromis med selve showet, workshoppen, konferencen eller lignende. 

Ønsker du et tilbud?

Tak for din forespørgsel.

KONTAKT OS

ICECONE MEDIA IVS

CVR: 40212620

ANDKÆRVEJ 19D, 21

7100 vEJLE

TLF: 69160800